'Op z'n zondags' - 'De Lage Landen' & 'Koffietijd' bij VBRO - Radio'


- KOFFIETIJD -

Van maandag tot vrijdag maakt Rudy Meyns bij VBRO-Radio tussen 10u en 12u het gezellige radioprogramma 'Koffietijd'. Naast de Nederlandstalige muziek is er in het programma plaats voor een brokje humor, het spel 'Kraak de Kluis', een Vlaamse hitparade van toen, een wijn, kaas- en bierrubriek met diverse sprekers, een babbel rond een liedje van toen met een Vlaams- of Nederlands artiest op maandag en 'Vraag Het Aan Okra' op donderdag. Gezwind door de voormiddag dus, vanuit studio 5 !

- DE LAGE LANDEN -

Rudy brengt van maandag tot donderdag een heerlijk retroprogramma 'De Lage Landen' op VBRO Radio. Daarin draait hij een uur lang de vergeten pareltjes uit Vlaanderen & Nederland. Hits vanaf 1950 tot 1999. Heerlijke vintage radio, telkens van 19u tot 20u.

- OP Z'N ZONDAGS -

Niet dat hij er altijd met een wit overhemd en das bijzit, maar elke zondag heeft hij er wel z'n programma 'Op z'n zondags'. Van 8 tot 12 uur brengt Rudy er gezellige Nederlandstalige muziek van toen. Je hoort er liedjes vanaf 1950 tot 1999, verlucht met heerlijke radio- en tv fragmenten uit die periode. Tussen 11u en 12u hoor je de heruitzending van de wijnrubriek "Château VBRO" met Maître Somelier Gido Van Imschoot en Frederik Thomas.

Tussendoor tijd voor een koffie en een croissantje. Gezellig ontwaken op zondagochtend met Rudy Meyns op VBRO. Via de website van VBRO kan je elke zondagmorgen 'live' meeluisteren! Of via DAB+ en uiteraard is VBRO via 17 FM frequenties in zowat gans Vlaanderen te beluisteren.

Rudy Meyns aan het werk in studio 5 bij VBRO.