RUDY MEYNS - PRESENTATIEWERK

  • De presentatie van een show, artiestenparade, modeshow e.a? Met Rudy Meyns hebt u een stijlvolle presentator op uw podium. Rudy leerde de knepen van het vak immers bij Vlaanderens beste presentator: Luc Appermont ! Naar gelang de duur en de opdracht berekenen wij de uitkoopsom. Stuur ons een mail en wij nemen met u contakt op.

    Referenties: Radio 2, VBRO-radio, Nieuwjaarsduik Oostende, Tour de France la voile, Schlagerparade Casino Blankenberge, Zomeraperitief-Nationale Loterij, Euromillions Trophy, VBRO-Radio en MENT-TV.

    E-Mail Rudy Meyns


  • RUDY MEYNS - MUZIKAAL OPTREDEN

  • Met z'n vlotte liedjes, z'n warme stem en verschijning is Rudy Meyns steeds een graag geziene gast geweest. Aan de Vlaamse kust is hij een bekend gezicht en stem en werd ook vaak 'Rudy van de zee' genoemd. 'Ritme van de regen' 'Tevreden man' en 'La Dolce Vita' zijn Rudy's bekendste liedjes. Maar ook een swingende 'Rob de Nijs medley' behoort tot z'n repertoire. Z'n nieuwste plaat 'La Dolce Vita' brengt ambiance en tevens nostalgie naar de jaren '80 !

    Rudy brengt een programma van 35 min. Een muzikaal optreden kan ook in combinatie met de presentatie van een show. Stuur ons een mail met uw wensen en wij nemen met u contakt op.

  • E-Mail Rudy Meyns